FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Rządy PO
Autor Wiadomość
.Cynik 
Srebrna POLITYKA.org.pl
racjonalista

Ulubiona partia polityczna: technokratyczna

Wysłany: Pią 30 Lip, 2010   

Aaa lepszy jest ten motyw z domu Blacków- spreparowane głowy służących. Nie jest to mój prezydent ale nie widzę w tym nic złego, tak samo jakby to miał być LK. Tylko że czasy są inne i mamy negatywne skojarzenia z portretami władców. Sikorski chyba się nie zastanowił jaki prezent daje PiSowi. Ale na pewno to akcja na podniesienie ciśnienia PiSowsszczyków;)
"Na ogół, Słowianie są skorzy do zaczepki i gwałtowni i gdyby nie ich niezgoda, mnogość rozwidleń ich gałęzi i podziałów na szczepy, żaden lud nie zdołałby im sprostać w sile" - Ibrahim Ibn Jacob, 966 r. n.e.

.Lolek00 
Senator

Już Piłsudskiego chcieli wypchać jak Lenina to by dopiero był powód do dumy :shock:

.Waga 
Senator

Ulubiona partia polityczna: Prawo i Sprawiedliwość

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Worek napisał/a:
Żałość i trwoga.

W którym kabarecie występujesz?

.Worek 
Głowa Państwa

Waga napisał/a:
Worek napisał/a:
Żałość i trwoga.

W którym kabarecie występujesz?

No to żeś mi teraz dał. Argument godny wyznawcy ewangelii wg Prezesa Jarka, który dał dupy a teraz odwraca kota ogonem. No cóż. Leżę powalony ciężarem tegoż.

.Waga 
Senator

Ulubiona partia polityczna: Prawo i Sprawiedliwość

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Wiesz wg mnie akurat to dupy dał Tusk, 160 minut gadał w swoim ekspoze i nic mu z tego nie wychodzi ale jest dobrze kryty, zawsze Palikot, Niesiołowski czy Kutz na pierwszej linii i gada się o tym o czym mówią ci panowie-bufory a nie pan premier.

.Worek 
Głowa Państwa

Waga napisał/a:
Wiesz wg mnie akurat to dupy dał Tusk, 160 minut gadał w swoim ekspoze i nic mu z tego nie wychodzi ale jest dobrze kryty, zawsze Palikot, Niesiołowski czy Kutz na pierwszej linii i gada się o tym o czym mówią ci panowie-bufory a nie pan premier.

Nie będę się już pastwił ale Prezes Jarek też ma swoje za uszami. Swoją drogą obie nasze największe partię robią dokładnie to samo. Jaruś też ma swoich Brudzińskich, Mularczyków, Kurskich, Macierewiczów od czarnej roboty. Jeden jego problem jest taki, że sam czasem jak coś walnie to gacie spadają.

.lobo 
Senator

Ulubiona partia polityczna: PO

A jakie osiągnięcia miał Lech, żeby spocząć na Wawelu? Przyganiał kocioł garnkowi. Po cholerę to rozdmuchiwać. Jak powieszą to ok, nie powieszą też ok. Generalnie kogo to obchodzi? Bicie piany.

.Marszałek1 
Poseł

Ulubiona partia polityczna: PiS
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie 01 Sie, 2010   

Dla zwolennika Platformy osiągnięcia Lecha są nie ważne.Tyczy się to też do anty-Polaków ,którym musisz być ,jeżeli jesteś zwolennikiem PO.Jesteś chwastem dla Polski jak i twoja partia. :evil:

.maribot 
Poseł

A pomyślałeś, że jeśli Anty-Polacy stanowią większość polskiego społeczeństwa to może jednak oni są prawdziwymi normalnymi Polakami a różne takie ekstrema są właśnie anty-Polakami?

.Marszałek1 
Poseł

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Patrz na frekwencje wyborów... Znowu klaps :mrgreen:
Myślenie nie boli :roll:

.maribot 
Poseł

Cytat:
Patrz na frekwencje wyborów... Znowu klaps :mrgreen:
Myślenie nie boli :roll:

A cóż ma frekwencja do tego? Skoro ktoś nie robi nic żeby ów antypolski porządek zmienić oznacza, że w mniejszym lub większym stopniu go akceptuje. Czyli de facto większość społeczeństwa nie ma nic przeciwko temu niby antypolskiemu porządkowi.

.wuzetka 
Srebrna POLITYKA.org.pl

Pomogła: 6 razy

Ostrzeżeń:
 2/3/6

maribot napisał/a:
Czyli de facto większość społeczeństwa nie ma nic przeciwko temu niby antypolskiemu porządkowi.

Tak ok. 26 czy 27% To nie jest wiekszość społeczeństwa. Na 100% uprawnionych do wyborów poszło trochę ponad 50 %. Z tych 50% ponad połowa głosowała na Komorowskiego, czyli de facto na Komorowskiego głosowało ok 26-7% uprawnionych. Czy to jest dla ciebie większość społeczeństwa? No może dla ciebie tak, bo dla mnie ponad 70% wyborców nie jest zadowolona z rządów platformy. Te prawie pięćdziesiąt procent niezadowolonych i niezdecydowanych którzy nie poszli do wyborów mogą za roczek być trochę bardziej niezadowoleni w związku z tym bardziej zdecydowani żeby jednak pójść :lol: Jak myślisz? na kogo nie zagłosują? Skoro nie zagłosowali na platformę teraz to czym ich platforma przekona żeby na nią zagłosowali za rok? Ha, cieniutko to widzę :)
Platforma ma dwa wyjścia, albo nie robić nic żeby się nie narażać, tylko wtedy jak wytłumaczy że nic nie robi? Już na Lecha zrzucić się nie da :lol: Albo robić, to jest podejmować reformy co wiąże się z decyzjami które polakom się mogą nie spodobać :lol
„Komorowski: uważacie działania Janusza za kontrowersyjne, ale jak go usuniecie z partii, ja też odchodzę. Jestem pewien, ręczę własnym słowem, że on jest lojalny wobec Platformy, możecie mnie osobiście uczynić odpowiedzialnym politycznie za niego.”

.Nazgul 
Platynowa POLITYKA org.pl

Ulubiona partia polityczna: Partia Wielkiego Marzenia

No bo wiecie, Ci co nie głosowali na jedyną Polską partię w rzeczywistości na nią głosowali. Nie pamiętacie słów Guru po wyborach 2007?

zaraz wam antysemita Marszałek udowodni, że jesteście Żydami a wuzu, że jesteście szkodliwą mniejszością.

Po co wchodzić w takie dyskusje z trollami?

.Mrkozak12 
Wojewoda
Minister

Ulubiona partia polityczna: Platforma Obywatelska
Wysłany: Pon 02 Sie, 2010   

Te 45 % co nie brało udziału w wyborach albo nie jest zainteresowane polityką, albo nie podoba im się żadna partia. I myślisz, że jak nie spodobają im się rządy PO to zagłosują na radykalny PiS albo na komunistyczne SLD? Na szczęście większość Polaków głosuje na zasadzie wyboru mniejszego zła, którym w ich myśleniu jest PO.

.wuzetka 
Srebrna POLITYKA.org.pl

Pomogła: 6 razy

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Pon 02 Sie, 2010   

Mrkozak12 napisał/a:
Te 45 % co nie brało udziału w wyborach albo nie jest zainteresowane polityką, albo nie podoba im się żadna partia.

Zgadza się, ale jak im sie naleje wody do dupy to mogą zatęsknić za zmianami :lol:
Mrkozak12 napisał/a:
I myślisz, że jak nie spodobają im się rządy PO to zagłosują na radykalny PiS albo na komunistyczne SLD?

Może być tak że zagłosują na wszystko byle nie na PO. Nawet jak nie zagłosują na PiS to i tak PiS na tym skorzysta dziabączku :roll:
Mrkozak12 napisał/a:
Na szczęście większość Polaków głosuje na zasadzie wyboru mniejszego zła, którym w ich myśleniu jest PO.

Grunt to pozytywne myślenie, trzymaj tak dalej :lol: Ja wolę myśleć bardziej analitycznie.
„Komorowski: uważacie działania Janusza za kontrowersyjne, ale jak go usuniecie z partii, ja też odchodzę. Jestem pewien, ręczę własnym słowem, że on jest lojalny wobec Platformy, możecie mnie osobiście uczynić odpowiedzialnym politycznie za niego.”

Odpowiedz do tematu