Ulubiona partia polityczna: Platforma Obywatelska rzecz jasna ;)
Wysłany: Pią 21 Maj, 2010
Cytat:
Przecież wiesz Marchewa że nie mam takiej możliwości żeby kogoś wyrzucić z forum, to była tylko porada żeby sobie poszukał może bardziej odpowiedniego dla siebie
Nick Francuz, z wywieszoną francuską flagą nazywa polską Panią Minister którą bardzo cenię od wariatek. A ulubiona partia polityczna - Platforma Obywatelska rzecz jasna - co za burak.
Burak ? We Francji takie określenie ni ziebi ni grzeje. To typowo Polskie ,gartulację za wzorowe reprezentowanie marginalnego języka i pogladów prorasistowskich. Problem w tym ,że plebs i niedouczeni wieśniacy głosują na PiS dzięki czemu ich elektorat jest doskonałym cyrkiem ,szkoda ,że dla ubogich. Przepraszam co poniektórych ,że musiałem się zniżyć do jej poziomu tymi słowami ale nie będę tolerował chamstwa .
Cytat:
Jak ci tak szczególnie polskie sprawy leżą na sercu to dlaczego sobie na polskim forum politycznym wywieszasz francuską flagę?
Nie twój interes Częstochowska dewoto! A może dlaczego jesteś taka głupia ,wytłumacz mi i głosujesz na PiS ? Ufff , pytanie retoryczne rzecz jasna.
Cytat:
Pomyliło ci się chłopcze. Zachód jest w odwrotną stronę niż wschód. To nie z Sarkozym Tusk się czule obejmuje tylko z Putinem I nie Francja otrzymuje od Tuska paro miliardowe prezenty.
Och cóż za troska o naszego premiera i mojego prezydenta . Dziękuję bardzo ale obejdzie się i zachowaj dla siebie marginalne komentarze . Ludu serce by mi nie pozwoliło aby zniszczona powodziami Polska darowała Francji miliardowe prezenty .
_________________ Contrarevolucion !
Marszałku Komorowski zwycięży Pan !
Nie powinniśmy myśleć o muzułmanach jak o terrorystach. Problem tkwi gdzie indziej.
Muzułmanie są społeczeństwem zdrowym, które tępi na swoim łonie dewiacje (np. homoseksualizm) i dba o moralną czystość. Są też społeczeństwem odpowiedzialnym, co przede wszystkim przekłada się na ich przyrost naturalny.
W związku z tym, że w islamie dba się o rodzinę, nie toleruje się rozwodów, nie zabija się nienarodzonych dzieci, nie dobija się starców, są oni realnym zagrożeniem dla naszej upadającej cywilizacji. Jeśli bowiem muzułmanka rodzi kilkoro dzieci, a Niemka statystycznie 0,8 sztuki, to oczywiste jest, że muzułmanie zasiedlą wyludnione tereny europy.
_________________ silna-polska.blog.onet.pl
Idea narodowa na miarę XXI w.
Ulubiona partia polityczna: PiS Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2009 Posty: 2007 Skąd: PL
Wysłany: Wto 08 Cze, 2010 Re: Religia muzułmańska
polityczny-kier napisał/a:
Dawno chciałem już o tym napisać, jakoś nie było okazji. Tak więc mam do was pytanie, jak wy postrzegacie muzułmańską religię i co sądzicie o ekspansji tejże religii na Polskę ?
Religię muzumłańską postrzegam ogólnie pozytywnie - mamy w końcu tego samego, prawdziwego Boga. Można powiedzieć, że to tacy nasi bracia młodsi w wierze.
Nie widzę zbytniej ekspansji tej religii na Polskę, poza tym jestem osobą ogólnie tolerancyjną religijnie, a dla chrześcijaństwa większe zagrożenie niż w islamie, widzę w ateiźmie i elemeńcie, że tak powiem lewacko-komunistycznym.
_________________ ,,Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo,
zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska." J. Piłsudski / Krzysiek NRohirrim
Religię muzumłańską postrzegam ogólnie pozytywnie - mamy w końcu tego samego, prawdziwego Boga. Można powiedzieć, że to tacy nasi bracia młodsi w wierze.
Mamy tego samego Boga, ale różną drogę do Niego. Chrześcijanie kroczą po drodze słusznej, zaś muzułmanie po drodze fałszywej, która wiedzie na zatracenie.
Podstawową różnicą pomiędzy chrześcijaństwem a islamem jest to, że:
1. Muzułmanie zbawiają się sami poprzez swoje dobre uczynki.
2. Chrześcijanie zostali zbawieni przez Chrystusa i w ten sposób zbawienie jest dostępne nawet dla najgorszego drania, o ile się nawróci.
Ulubiona partia polityczna: PiS Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2009 Posty: 2007 Skąd: PL
Wysłany: Wto 08 Cze, 2010 Re: Religia muzułmańska
silna_polska napisał/a:
Mamy tego samego Boga, ale różną drogę do Niego. Chrześcijanie kroczą po drodze słusznej, zaś muzułmanie po drodze fałszywej, która wiedzie na zatracenie.
Nie pamiętam żeby Bóg objawił taką oto prawdę.
_________________ ,,Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo,
zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska." J. Piłsudski / Krzysiek NRohirrim
,,
Nie pamiętam żeby Bóg objawił taką oto prawdę.,,
Każda droga ,która prowadzi do Boga jest słuszna.
Jeżeli żyje on w zgodzie z Bogiem a przez pontyfikat własnego życia stara się wejść do Królestwa Bożego to nie ma w tym nic złego.Ale jeżeli interpretuje Koran w sposób niewłaściwy, czyni wbrew niemu, odwraca się od Boga i jego przykazań.
Pokażmy że Polska to silny naród, naród który swą siłę czerpie z Miłości do Boga.
Nie pozwólmy aby nic ani nikt tego nie zmienił a wytrwamy wszystko
_________________ ,,Milcz, albo powiedz coś takiego, co jest lepszym od milczenia.,,
Nie pamiętam żeby Bóg objawił taką oto prawdę.
To przeczytaj tę książkę:
Biblia.
Nie w nikim innym zbawienia, gdyż nie dano nam ludziom innego imienia... - to o Panu Jezusie.
A może jakiś szerszy kawałek niż pół zdania, albo napisz w którym miejscu to znajdę.
Proszę bardzo:
Dzieje Apostolskie 4:12: I nie ma w żadnym innym zbawienia, gdyż nie dano ludziom pod niebem żadnego innego imienia, w którym moglibyśmy być zbawieni. (BT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum